Övre bakgrund

 


Logo-till-webb-ny.png

Företaget Nyheter Projekt Våra tjänster Personal Om oss Kontakta oss

I

 

2018-07-12

Nu söker vi på Nordkust Bygg AB yrkesvana byggare. Vi är ett etablerat byggbolag med nybyggt huvudkontor på Solbacken i Skellefteå. Vi verkar i Norrland och längs hela Norrlandskusten ända ner till Mälardalen och vi växer. Nu söker vi dig som gillar ett högt tempo, arbetar med kvalitet och har beställarens önskemål i fokus. Vi söker helt enkelt folk av det rätta virket. Välkommen med en ansökan redan idag till vår VD Peder Lundberg; peder.lundberg@nordkustbygg.se.

2018-04-26

Just nu genomför Nordkust Bygg AB takbyte på Åkergränd 6A och 6B. Uppdragsgivare är Nordvestor Fastigheter AB.

Takbyte-av-Nordkust-Bygg-i-Skellefteaa.jpg

2018-04-12

Nu sker Nordkust Bygg AB:s första leverans från den nya produktionshallen i den helt nybyggda anläggningen på Solbacken i Skellefteå. Denna leverans har gjorts klar i samarbete med det helägda dotterbolaget Lövångerstugor AB och kommer att levereras utanför länets gränser. Vi på Nordkust Bygg och Lövångerstugor står nu redo att ta oss an prefabricerad tillverkning av olika slag, från enklare arbeten till speciallösningar. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Spikhall-Nordkust-Bygg-Skellefteaa.jpg

Prefabricering-Nordkust-Bygg-Norrland.jpg

2018-03-21

Nu laddar vi inför kvällens kvartsfinal nummer 2. Vi har uppdaterat sargreklamen i Skellefteå Kraft Arena. Vi finns på plats för att stötta Skellefteå AIK's spelare i randiga tröjor. Det vi kan göra är att heja och stötta. Tillsammans bygger vi stordåd.

Inga-tigerraender-eller-taggtraad.jpg

2018-03-16

Nordkust Bygg AB:s huvudkontor börjar nu ta form. Produktionshallarna är klara att användas inom de närmaste dagarna. Nordkust Bygg är i en expansiv fas och vi söker nu arbetschef, kalkylator och byggnadsarbetare. Varmt välkommen med din ansökan till vår VD Peder Lundberg redan idag, peder.lundberg@nordkustbygg.se.

Nordkust-Bygg-ABs-huvudkontor-bild-fraan-E4.jpg

2018-02-15

Vi söker arbetschef och platschef!

Nu växer Nordkust Bygg AB ytterligare och vi söker en arbetschef och en platschef. Vi söker dig som är kunnig och noggrann samt van att driva både stora och små projekt. Vi söker dig som arbetar med kvalitet och har beställarens önskemål i fokus. Nordkust Bygg AB är ett etablerat byggbolag som verkar i Norrland och längs hela Norrlandskusten, ända ner till Mälardalen. Välkommen med din ansökan till vår VD Peder Lundberg redan idag, peder.lundberg@nordkustbygg.se.

150422-Nordkust-Bygg-i-Norran.jpg

2018-02-08

Nu har vi finslipat och vässat vår sargreklam. Nu önskar vi Skellefteå AIK lycka till i kvällens match och i jakten på nästa SM-guld. Tillsammans mot toppen!

Tillsammans-mot-toppen.jpg

2018-02-07

Vi har glädjen att presentera en ny uppdragsgivare, Diös Fastigheter i Skellefteå. Just nu genomför Nordkust Bygg AB renovering och ombyggnad av lokaler åt Diös Fastigheter i Skellefteå. Här nedan ser du Robert Lundmark från Nordkust Bygg AB som arbetar i projektet.

Dioes-renoveras-av-Nordkust-Bygg-AB-2.jpg

2018-02-06
Just nu genomför Nordkust Bygg AB två projekt hos Norrlands Bil i Skellefteå. Dels pågår ombyggnad av bilhall samt dessutom ombyggnad av kontorsdel.

Norrlands-Bil-Nordkust-Bygg.jpg

2018-01-15

Vi på Nordkust Bygg AB utför löpande byggprojekt, som exempelvis fasadrenoveringar, ombyggnationer, tak- och fönsterbyten, med mera. För mer information kontakta oss här eller kontakta vår VD Peder Lundberg, peder.lundberg@nordkustbygg.se, 076-797 59 02.

Nordkust-bygg-renoverar-inomhus-utomhus-tak-och-fasader.jpg

2017-12-24

Julafton är här och vi önskar kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare en riktigt god jul och ett gott nytt år!

131220-logo-med-gran.jpg

2017-12-22

Nordkust Bygg AB's personal samlades för en god och mysig gemensam julfrukost samt en rundvandring i vår nya anläggning som börjar ta form på Solbacken. Målet med den nya anläggningen är att samla och effektivisera företaget i en modern kontors- och produktionsanläggning, för att uppfylla beställares krav och behov.

Nordkust-Bygg-fasad-Tyrens.jpg

Utsida-Solbacken-Nordkust.jpg

Julfrukost-2017-Nordkust-Bygg.jpg

Julfrukost-hos-Nordkust-Bygg-Solbacken.jpg

2017-12-07

Nu pågår gjutning av betongplatta åt Boliden AB vid Kankbergsgruvan.

Gjuter-Nordkust-Bygg.jpg

2017-11-21

Nordkust Bygg AB har fått ett uppdrag av anrika Pentryt i centrala Piteå. Uppdraget innebär ombyggnad och renovering av storkök. Uppdragsgivare är Pentryt AB och Wallsténs i Piteå.

2017-11-07

Nu har Nordkust Bygg AB fått ytterligare ett uppdrag av Boliden AB, nämligen att bygga ett nytt kallförråd.

2017-10-19

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar Northvolts beslut om att etablera sin huvudfabrik i Skellefteå. Vilket imponerande engagemang befolkningen inom regionen har visat. Många inom Skellefteå med omnejd har varit delaktiga i att lägga grunden till detta viktiga beslut för bygden. Vi på Nord-KUST säger lycka till och varmt välkommen Nord-VOLT!

2017-10-11
Nordkust Bygg AB har fått ytterligare ett uppdrag av Nordvestor i Skellefteå, det gäller byte av yttertak på två hyresfastigheter.

2017-10-06

Bygget av vår egen anläggning på Solbacken i Skellefteå pågår för fullt. Här växer produktionshall och huvudkontor fram.

Nordkust-Bygg-ABs-bygge-av-egen-anlaeggning.jpg

2017-10-05

I Piteå har Nordkust Bygg AB gjort en nybyggnation samt anpassning av byggnaden utifrån den företagsverksamhet som ska bedrivas i lokalen. Kundens behov ligger som grund för hela projektet. Här en bild från byggnationstiden:

Nordkust-Bygg-anpassning-foeretagsverksamhet-i-Piteaa-Norrbotten.jpg

2017-10-04

Hösten är här och vi förlänger sommarkänslan med ett härligt uterum. Nordkust Bygg AB har gjort en tillbyggnad på befintligt bostadshus i Piteå. Byggt enligt kundens önskemål.

Nordkust-Bygg-bygger-uterum-i-Piteaa-Jaevrebyn.jpg

Nordkust-Bygg-AB-bygger-utreum-i-Piteaa-Jaevre-Vaesterbotten.jpg

2017-09-29

Nordkust Bygg AB växer inom byggstyrning av projekt. Johannes Lundgren har arbetat hos oss på Nordkust Bygg AB sedan starten 2013. Han har arbetat som arbetsledare och har delvis arbetat med styrning av projekt. På senare tid har Johannes axlat rollen som platschef. Vi på Nordkust Bygg AB är stolta och glada att Johannes har tagit detta steg.

Johannes-platschef-Nordkust-Bygg.jpg

2017-09-28
Nordkust Bygg AB utför löpande olika projekt åt företag, fastighetsägare, föreningar och privatpersoner. Här nedan en bild från centrala Piteå där Nordkust Bygg AB byter panel åt Wallsténs Fastigheter.

Nordkust-Bygg-AB-byter-panel-i-Piteaa-fastighet.jpg

2017-09-22

Alimak, välkommen till familjen!

Nu har det offentliggjorts att en av Nordkust Bygg AB:s ägare, Carl Douglas, har gått in som största ägare i Skellefteåbaserade Alimak via Investment AB Latour. Läs mer under Affärsliv på Norran.se genom att klicka här!

2017-09-15

Nu på söndag 17 september har Skellefteå Kraft invigning av Skellefteås största solcellsanläggning, som är monterad på Skellefteå Industrihus nya företagshotell. Nordkust Bygg AB har uppfört byggnaden som totalentreprenad. Se fler bilder från solcellsanläggningen genom att klicka här.

Solceller-invigning-Nordkust-Bygg.jpg

2017-09-14

Tisdag 12 september skrev Norran en artikel om ett av Skellefteås största träbyggen, nämligen förskolan på Moröhöjden, som Nordkust Bygg AB är med och bygger. Denna träbyggnad är en av de första med miljöcertifieringen guld. Förskolan byggs i två våningar med totalt sex avdelningar och plats för 120 barn. Den nya förskolan har verksamhetsanpassade rum med stora ytor som gör att personalen kan arbeta flexibelt.

Nordkust-Bygg-bygger-traehus-i-Norran-september-2017.jpg

2017-09-13

På Norran.se kan du idag läsa en artikel om att Nordkust Bygg AB växer. 1 september köpte Nordkust Bygg Lövångerstugor AB. Läs hela artikeln på Norran.se genom att klicka här.

Norran-Loevaangerstugor-koepta-av-Nordkust-Bygg-AB-till-hemsidan.jpg

2017-09-07
Nu växer Nordkust Bygg AB:s nya huvudkontor och produktionshall fram på Solbacken i Skellefteå.

Solbacken-Nordkust-Byggs-kontor.jpg

2017-09-04

Nordkust Bygg AB har glädjen att presentera ytterligare en ny beställare och ett nytt uppdrag. Den nya beställaren är Boliden och det nya uppdraget innebär ombyggnad av C-lab’s befintliga lokaler.  

2017-09-01

Nordkust Bygg AB har idag, fredag 1 september, förvärvat Lövångerstugor. Därmed har Nordkust Bygg tagit ytterligare ett steg i sin utveckling. I och med förvärvet blir vi en komplett leverantör av prefabricerade väggar i inomhusmiljö. I samarbete kan Nordkust Bygg och Lövångerstugor härmed utföra allt från villor, förskolor och äldreboenden. Detta förvärv kortar ledtiderna, gör att vi kan leva upp till beställarens allt högre krav på torrt byggande och ger kontroll på helhetslösningar för projekt.

2017-08-29

Nordkust Bygg AB färdigställde de ombyggda och nyrenoverade lokalerna i Skellefteås Stadshus Brinken före sommaren 2017. Nu har personalen invigt lokalerna med festligheter och bandklippning.

Invigning-Brinken-Nordkust-Bygg-byggt-inredning.jpg

Brinken-inredning-av-Nordkust-Bygg-AB.jpg

2017-08-24

Nordkust Bygg AB har fått ett nytt uppdrag av Skellefteå Industrihus. Nordkust Bygg AB kommer att genomföra om- och tillbyggnad av ett nytt större lager samt ombyggnader i befintliga verksamheter. Fastigheten ligger på industriområdet Hedensbyn och hyresgäst är Skellefteå Snickericentral.

2017-06-30

Här är en bild på Skellefteås största solcellsanläggning, på nya anläggningen på Röjmyran. Totalentreprenad på byggnaden åt Polaris har Nordkust Bygg AB. Beställare av solcellsanläggning är Skellefteå Kraft, leverantör är JN Solar.

Nordkust-Bygg-AB-solceller.jpg

2017-06-27

Vi välkomnar vår nya snickare Samuel Gustavsson. Samuel är en etablerad snickare och börjar sin tjänst hos oss på Nordkust Bygg AB 1 augusti 2017. Varmt välkommen Samuel!

2017-06-22

På Nordkust Bygg ABs tomt, på Solbacken, skyltar underentreprenörer med Glad Midsommar. Vi på Nordkust Bygg AB passar på att önskar dig som kund, medarbetare och samarbetspartner en riktigt trevlig midsommarhelg!

Vi önskar våra kunder, medarbetare och samarbetspartners en riktigt trevlig midsommarhelg. Glad-midsommar-norrland-2017-Nordkust-Bygg.jpg

2017-06-21

Nordkust Bygg AB har fått ett nytt uppdrag och därmed ytterligare förtroende av Heimstaden. Uppdraget avser om- och tillbyggnad av Heimstadens lokala platskontor i Skellefteå. Nordkust Bygg AB kommer att genomföra utbyggnad i ett plan som pålas, ombyggnad av befintliga kontorslokaler samt anpassningar för installationer i garage och verkstadslokaler. Sedan tidigare har Nordkust Bygg AB uppdraget fasadrenovering av elva hyreshus åt Heimstaden.

2017-06-20

Norran gör ett fint reportage om oss på Nordkust Bygg AB och vår satsning på en egen anläggning på Solbacken. Artikeln går att läsa under Affärsliv på Norran.se för dig som har tillgång till Norran Plus, artikeln når du genom att klicka här!

Norran-Nordkust-Bygg-Solbacken.jpg

2017-06-19

Vi på Nordkust Bygg AB har anställt ytterligare en lärling, Adam Markstedt. Vi önskar Adam varmt välkommen till oss!

2017-06-16

Skellefteå Kraft på besök vid bygget av företagshotell i Skellefteå. Här monterar Skellefteå Kraft Skellefteås största solcellsanläggning. Totalentreprenör är Nordkust Bygg AB.

Skellefteaa-Kraft-och-Nordkust-Bygg-AB-Norrland.jpg

2017-06-15

Vi på Nordkust Bygg AB har äran att hälsa vår nya lärling Elias Warg välkommen till oss.

2017-06-05

Nu är byggskylten på plats på vår tomt på Solbacken, där vi kommer att bygga vår egen anläggning. Bra skyltläge längs E4:an! Vi passar även på att önska dig en riktigt trevlig nationaldag 6/6-2017!

Nordkust-Bygg-ABs-byggskylt-paa-Solbacken.jpg

2017-05-24

Som ett första steg inför etablering av en egen anläggning har Nordkust Bygg AB under 2016 köpt en tomt på Solbacken i Skellefteå. Målet är att vi ska samla och effektivisera företaget i en modern kontors- och produktionsanläggning, för att uppfylla beställares krav och behov.

 

Nu har vi tagit steg två, där vi redan är igång med markberedning och projektering av tomten, för att stå startklara för uppförandet av vår nya produktionshall. Steg tre, bygget av anläggningen, påbörjas i början av sommaren 2017. Vi beräknar att ha vår nya anläggning under tak i oktober/november 2017.

Solbacken-Nordkust-Bygg-AB-skiss.jpg

2017-05-04

Nu är reklamskylten på plats på Polaris nya industrihotell på Anderstorp. Detta är Skellefteås största satsning på solenergi, av Skellefteå Kraft och Polaris. Vi på Nordkust Bygg AB har sedan tidigare totalentreprenaden av den nya fastigheten. På bilden ser du Tobias Lundgren och Jan-Ove Sundström från Nordkust Bygg AB.

Polaris-och-Nordkust-Bygg.jpg

2017-04-27

Nordkust Bygg AB växer med kvalitet, nu utökar vi den administrativa avdelningen ytterligare genom att anställa en ekonomiassistent. Detta gör vi för att tillgodose marknaden och beställarnas ökade krav. Vi hälsar Sofie Öhgren välkommen till den nya tjänsten. Sofie börjar hos oss måndag 15 maj.

2017-04-13
Organisationen växer och vi hälsar vår nya snickare Tomas Jakobsson välkommen till oss på Nordkust Bygg AB. Vi passar även på att önska alla våra anställda, kunder och övriga samarbetspartners en riktig Glad Påsk!

2017-04-04

Vi har glädjen att presentera vår nyanställda snickare, Daniel Johansson. Daniel börjar sin tjänst hos oss på Nordkust Bygg AB 27/4-17. Varmt välkommen Daniel.

2017-03-23

Arbetet med tilläggsisolering och byte av fasader på Vårsådden i Skellefteå är i full gång. Uppdragsgivare är Heimstaden.

Vaarsaadden-Nordkust-Bygg-byter-fasader.jpg

2017-03-17

Tack vare referenser har vi ännu en ny beställare i Piteå, nämligen Max Wikander. Vi tilläggsisolerar Max villa, bygger nya fasader, nya ytskikt, mm.

För dig som privatperson utför vi ombyggnad, tillbyggnad och renovering i både stora och små dimensioner. Vi utför även löpande fönsterbyten, fasadrenovering, altanbyggen, takbyten, mm. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några funderingar!

Nordkust-Bygg-bygger-i-Piteaa.jpg

Tobias Lindström, Max Wikander och Peter Eriksson.

2017-03-10

Tävlingen på vår Facebooksida är avgjord. Pär Larsson var en av fyra som gissade 1 000 skruvar och rätt svar var 1 514 skruvar. Tack vare sin slogan "Nordkust Bygg starkt säkert och tryggt" är Pär Larsson utsedd till vinnare av skruvdragaren Makita DF332DSAJ med laddare och två batterier. Stort grattis Pär Larsson! Läs mer och följ oss gärna på Facebook!

Facebookvinnare-Paer-Nordkust-Bygg.jpg

2017-03-08

Norran har gjort ett reportage om "Skellefteå Krafts första solenergiprojekt i smarbete med Polaris". Det känns spännande att Nordkust Bygg AB är med på denna nyproduktion, där hållbar energiproduktion står i fokus. Nordkust Bygg AB är totalentreprenör av byggnaden och marken. Läs hela artikeln i Norran genom att klicka här!

Reportage-om-Polaris-i-Norran-2017.JPG

2017-03-07

Revideco har nu flyttat in i de nyrenoverade lokalerna i Tholun-gruppens hus i centrala Skellefteå. Britt-Inger Andersson på Revideco berättade att de flyttade från mindre lokaler till dessa. Hon säger att det har blivit mycket bra lösningar på ytorna och att de själva har fått vara med och bestämma hur det skulle se ut, för att passa deras verksamhet. De stortrivs i dessa lokaler som idag är ett av Skellefteås modernaste kontorslandskap i ett av Skellefteås äldsta hus.

Tholun-bygge-av-Nordkust-Bygg-AB-1.jpg

2017-02-23

På vår Facebooksida har vi just nu en tävling där du kan vinna en skruvdragare. Varmt välkommen att gilla och följa vår Facebooksida genom att klicka här!

Makita-skruvdragare-gissa-skruv.jpg

2017-02-20

Nordkust Bygg AB växer och nu söker vi fler erfarna hantverkare och platschefer som har vana av att driva både små och stora projekt. Vi är ett etablerat byggbolag som verkar i Norrland och längs hela Norrlandskusten ända ner till Mälardalen. Vi söker dig som gillar ett högt tempo, är engagerad, arbetar med kvalitet och har beställarens önskemål i fokus. Vi söker helt enkelt folk av det rätta virket. Du är välkommen att höra av dig till vår VD Peder Lundberg redan idag, 076-797 59 02 eller via mail peder.lundberg@nordkustbygg.se.

2017-02-13

Vi har idag glädjen att hälsa vår nya snickare Marcus Karlsson varmt välkommen till oss på Nordkust Bygg AB.

2017-02-08

Det är full fart i produktionen på projektet företagshotell på Anderstorp i Skellefteå. Här nedan syns Johannes Lundgren, arbetsledare och snickare hos Nordkust Bygg AB, på plats på bygget.

Nordkust-Bygg-bygger-i-Skellefteaa.jpg

2017-01-13
Vi på Nordkust Bygg AB kan med glädje presentera ännu en ny uppdragsgivare, nämligen Heimstaden Skellefteå. Under 2017-2018 kommer Nordkust Bygg AB att utföra tilläggsisolering, sätta ny panel, nya fönster samt nya dörrar på 13 hyreshus i Skellefteå.

2017-01-12
I Svensk Leverantörstidning kan du läsa om oss på Nordkust Bygg AB och vår starka utveckling. Vi startade upp verksamheten under 2013 och sysselsätter idag ett 30-tal anställda. Vi utför byggprojekt längs hela Norrlandskusten ända ner till Mälardalen. Läs hela reportaget genom att klicka här!

Nordkust-Bygg-i-Svensk-Leverantoerstidning.jpg

2017-01-05

Nordkust Bygg AB stöttar Cancerforskningsfonden Norrland.

Cancerfonden-Nordkust-Bygg-AB-2016.jpg

2017-01-02

Vi börjar det nya året med att hälsa vår nyanställda arbetsledare och snickare Fredrik Lindvall varmt välkommen till oss på Nordkust Bygg AB.

2016-12-23

Julen närmar sig och det börjar bli dags att klä julgranen. Men innan dess vill vi rikta ett stort tack till dig som kund, för att vi har fått ta hand om dina projekt under året. Vi säger även tack till våra samarbetspartners och leverantörer för ett gott samarbete under år 2016. Vi ser nu fram emot år 2017 och önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

131220-logo-med-gran.jpg

2016-12-14

Nu flyttar de in i Tholun-gruppens fastighet, som nu är ett av de modernaste kontorslandskapen i ett av Skellefteås äldsta hus.

Tholun-kontorslandskap-2.jpg

2016-12-09

Här utför Jonas Häggström den sista finishen inför besiktning och inflyttning av Etapp 1, i Skellefteås Stadshus. Nordkust Bygg AB har skapat ett modernt landskap med olika karaktär.

Kontorslandskap-Jonas-Haeggstroem-2.jpg

2016-12-06

Nu är industrihuset på Anderstorp under tak. Uppdragsgivare är Fastighets AB Polaris.

Nordkust-Bygg-Roejmyran.jpg

2016-11-14
Nu har Peder Dahlberg påbörjat sin tjänst som arbetschef hos oss på Nordkust Bygg AB. Varmt välkommen Peder!

2016-11-08

Norran gör idag ett fint reportage om nybygget av förskolan på Moröhöjden. Här poängteras att både miljö och val av material beaktas noga. Förskolan kommer att vara nästan helt och hållet bygggt i trä. Klicka på bilden nedan för att läsa artikeln.

Norran-reportage-om-Moroehoejden.jpg

2016-11-03

Nu har väggarna monterats på förskolan på Moröhöjden. Dessutom är nu taket på. Förskolan byggs i två plan och kommer att rymma sex avdelningar.

Moroehoejden-utsida.jpg

2016-10-24

Den nya räddningsstationen som Nordkust Bygg AB bygger i Dalarna växer fram dag för dag. Du kan följa bygget på YouTube tack vare Staffan Erikssons filmer. Sök på "Lundbärgarna nybygge" eller klicka här för att se film.

Nordkust-Bygg-monterar-vaeggar-paa-raeddningsstation.jpg

2016-10-21
Vi har glädjen att hälsa Peder Dahlberg varmt välkommen till oss på Nordkust Bygg AB. Peder har en gedigen byggteknisk bakgrund och lång erfarenhet från byggbranschen. Peder kommer att arbeta som arbetschef på Nordkust Bygg AB. I och med denna rekrytering utökar vi vår administrativa avdelning ytterligare och kan tillmötesgå dig som beställare på ett ändå bättre sätt.

2016-10-19

Nordkust Bygg AB arbetar nu med ombyggnad och lokalanpassning av familjecentralen i Byske. Inredningen blir modern och ger lugn och ro till sinnet.

Familjecentral-Nordkust-Bygg.jpg

2016-10-07

Bild på Fastighets AB Polaris industrihus på Anderstorp. Läs mer om projektet genom att klicka här!

Nordkust-Bygg-bygger-industrihus.jpg

2016-10-06

Norran uppmärksammar det nya industrihus på Anderstorp som Fastighets AB Polaris bygger. Totalentreprenör för bygget är Nordkust Bygg AB. Läs hela artikeln på norran.se genom att klicka här.

Nordkust-Bygg-industrihus.jpg

2016-10-04

Vi på Nordkust Bygg AB utför löpande olika sorters projekt. Här nedan visar vi bilder på stödmur och altan som vi har byggt i Piteå. Välkommen att kontakta oss om du går i byggtankar!

Nordkust-Bygg-altan.jpg

Nordkust-Bygg-bygger-altaner.jpg

2016-10-03

Nordkust Bygg AB genomför en total ombyggnad av Skellefteås stadshus. På bilden nedan syns att alla väggar inte behöver vara raka. Här skapas läckra levande ytor. Ombyggnaden är på över 1 500 m² och uppdragsgivare är Skellefteå Kommun.

Brinken-Nordkust-Bygg-renovering.jpg

2016-09-30

Nu har Nordkust Bygg AB påbörjat bygget av ett företagshotell på ca 2 000 kvadratmeter i Skellefteå, som kommer att vara anpassat för uthyrning till ca 10 företag. Det är en totalentreprenad och uppdragsgivare är Polaris.

Polaris-Nordkust-Bygg-schaktning.jpg

2016-09-29

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att bygga en ny räddningsstation i Dalarna. SR, P4 Dalarna, uppmärksammar bygget med ett reportage. Reportaget sändes på radio idag 29/9-16 och kan även höras på webben genom att klicka här.

SR-Dalarna-intervjuar-Ulf-Lundberg.jpg

2016-09-27

Nordkust Bygg AB satsar på Skellefteå AIK, med reklamplats på sargen i Skellefteå Kraft Arena. I arenan kommer du se våra tre logotyper som är placerade bredvid varandra. Vi önskar Skellefteå AIK lycka till under säsongen 2016/2017. 

Nordkust-Bygg-Skellefteaa-AIK-sponsring.jpg

Sargreklam-2016-2017.jpg

2016-09-22

Nu har bygget av en ny räddningsstation i Dalarna påbörjats. Läs mer och se fler bilder om projektet genom att klicka här.

Raeddningsstation-pelare.jpg

2016-09-13

Norran gör idag ett fint reportage om Thomas Lundqvist med företaget Tholun Fastigheter. Nordkust Bygg AB renoverar nu bolagets hus på Nygatan 67. Läs hela reportaget från Norran genom att klicka här!

160530-Nordkust-Bygg-Tholun.jpg

2016-09-08

Nu är gruppboendet i kvarter Rödhaken i full drift sedan en tid tillbaka. Läs mer om projektet genom att klicka här!

Nordkust-Bygg-Roedhaken.jpg

2016-08-29

Nordkust Bygg AB uppmärksammas på Norran.se under sidorna Affärsliv. Artiklen har rubriken "Stark medvind för Nordkust Bygg" och handlar om den stora order Nordkust Bygg AB har fått i Falun, där vi påbörjat bygget av en ny räddningsstation till Assistancekåren i Falun och Borlänge. Läs hela artikeln på Norran.se genom att klicka på bilden här nedan.

Reportage-om-Nordkust-Bygg-i-Norran-2016-augusti.jpg

2016-08-24

Verksamhetsområdet för Nordkust Bygg AB vidgas. Nu bygger vi en helt ny räddningsstation åt Assistancekåren i Falun och Borlänge. Uppdragsgivare är Ulf Lundberg-företagen AB.

Raeddningsstaion-Falun-Borlaenge.jpg

2016-08-16

Nu gjuter vi betongplattan till Moröhöjdens förskola. Beställare är Skellefteå Kommun.

160816-Moroehoejden-betong.jpg

2016-08-03

Polaris har gett Nordkust Bygg AB uppdraget att bygga ett företagshotell på ca 2 000 kvadratmeter i Skellefteå. Det är en totalentreprenad. Företagshotellet kommer att vara anpassat för uthyrning till cirka 10 företag.

2016-07-04

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att genomföra en total ombyggnad av Brinken, Skellefteås stadshus. Det är en ombyggnad på över 1 500 m². Uppdragsgivare är Skellefteå Kommun.

2016-06-20

Under maj månad slutförde Nordkust Bygg AB en totalrenovering av 111 badrum, 69 hotellrum och sex korridorer på Scandic i Skellefteå. Dessutom avslutade vi nyligen renovering av bastu i relaxavdelningen. Beställare har varit Skellefteå Kraft, Scandic och Diös. Vi på Nordkust Bygg AB tackar våra beställare och underentreprenörer för gott samarbete.

160616-Scandic-Nordkust-Bygg-1.jpg

160616.jpg

2016-06-15

Vi hälsar vår nya lärling John Gren välkommen till oss på Nordkust Bygg AB.

2016-06-07

Nu bygger Nordkust Bygg AB ett av Skellefteås modernaste kontor i ett av Skellefteås äldsta hus.


160603-Nordkust-Bygg.jpg

2016-05-18

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att bygga en ny förskola i två plan och med sex avdelningar. Förskolan kommer att byggas på Moröhöjden. Beställare är Skellefteå Kommun.

160518-Moroehoejden.jpg

2016-05-10

Vi på Nordkust Bygg AB har stort fokus på dig som beställare och vi är lyhörda för dina önskemål. Organisationen växer och vi förstärker nu administrationen genom att anställa ytterligare en kalkylator, Rasmus Tjärnström. Rasmus kommer även att arbeta med projektledning. Rasmus har sedan tidigare erfarenheter som kalkylator, projektledare och inköpare. Vi hälsar Rasmus varmt välkommen till oss på Nordkust Bygg AB.

2016-04-18

Vi välkomnar vår nya snickare Jonas Häggström. Jonas påbörjar sin tjänst hos oss på Nordkust Bygg AB 16 maj 2016.

2016-04-01

Som ett första steg inför etablering av en egen anläggning har vi köpt en tomt på Solbacken i Skellefteå. Målet är att vi ska samla och effektivisera företaget i en modern kontors- och produktionsanläggning. I och med detta tar vi ytterligare ett steg för att uppfylla beställares behov och krav och ett steg i utvecklingen av Nordkust Bygg AB.

2016-03-31

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag av Skebo att genomföra ombyggnadsarbeten och lokalanpassningar av familjecentralen i Byske, ytan är ca 300 m².

2016-02-29

Nu har det levererats två nya VW Caddy Maxi till oss på Nordkust Bygg AB vilket gör att vi ökar servicetillgängligheten till våra kunder.

160229-Nordkust-Bygg-bil.jpg

2016-02-18

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag av Tholun-gruppen att genomföra en total ombyggnad på hela nedre plan i fastighet i centrala Skellefteå, för nyetablering av moderna kontorsplatser. Total yta är ca 450 kvadratmeter. Byggstart våren 2016.

140328-3.jpg

2016-01-29

Nu börjar hotellrummen på Scandic att ta form. Här visar vi en häftig fondvägg med en läcker tapet med teman landskap, älvar, hockey, med mera.

160129-Scandic-tapet.jpg

2016-01-15

Nordkust Bygg AB bygger om hotellrum, badrum och korridorer på Scandic i Skellefteå.

160115-Scandic.jpg

2016-01-14

Nordkust Bygg AB har påbörjat byggnationer av 510 kvadratmeter träningsyta, omklädningsrum och barnrum åt 360 Träningscenter som öppnar en ny anläggning i Proppmätts gamla lokaler på Svedjevägen 12 på Morö Backe i Skellefteå. Anläggningen beräknas stå klar i april/maj 2016.

2015-12-23

För oss på Nordkust Bygg AB känns det verkligen trevligt att få önska kunder, medarbetare och familjer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Det här pepparkakshuset är ett 1 1/2-plans Västerbottensgård av gammalt fint märke. Den är välbyggd, utan onödiga dumheter och står sig i evinnerliga tider. Så vill vi bygga 2016!

151223.jpg

2015-11-27

Nordkust Bygg AB har anställt ytterligare en snickare. Han heter Anders Boman och är en snickare med bred erfarenhet. Anders börjar sin tjänst 18 december.

2015-11-12

Nordkust Bygg AB är ett etablerat byggbolag i Norrland. Vi fortsätter att expandera och har numera depå i både Västerbotten och Norrbotten. Vi står redo att bygga för företag och för dig som privatperson. Du är välkommen att kontakta oss redan idag.

2015-10-30

På sidan 46 i tidningen Inköparen kan du läsa ett reportage om Nordkust Bygg AB. Läs tidningen genom att klicka här!

2015-10-26

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en ny beställare och det är Umeå Kommun. Uppdraget är att genomföra nybyggnad av ett stort skärmtak.

2015-10-16

Se Norrans reportage från Nordkust Bygg AB:s arbete med det nya gruppboendet på Sörböle genom att klicka här!

2015-09-28

Nordkust Bygg AB har nu påbörjat arbetet med om- och utbyggnad av tre fastigheter i kvarteret Lärkan i centrala Skellefteå, vid Brinken. Hyresgäst är Guldstadens gymnasium.

150922.jpg

2015-09-10

Nu söker vi på Nordkust Bygg AB ytterligare yrkesfolk, hantverkare och snickare. Vi söker dig som är kunnig och noggrann samt är van att arbeta självständigt. Vi söker dig som vill leverera toppkvalitet. Vi söker helt enkelt folk av det rätta virket. Välkommen att höra av dig till vår arbetschef Peder Lundberg redan idag, peder@nordkustbygg.se.

2015-09-01

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar vår nya snickare Tony Martinsson. Tony har tidigare byggt större anläggningar i norra Sverige. Han är en snickare som är van att arbeta från start till färdigställande av byggprojekt.

2015-08-28

Vi välkomnar vår nya snickare David Marklund till oss på Nordkust Bygg AB. David har tidigare arbetat åt ett stort etablerat byggföretag. David påbörjar sin tjänst 1 oktober 2015.

2015-08-05

Nordkust Bygg AB sponsrar Sunnanå SK som på fredag 7 augusti möter TV-laget på Sörvalla. Läs mer här!

2015-07-30

Vi på Nordkust Bygg AB är i full gång med diverse byggarbeten. Här nedan visar vi en bild där vi genomför en utbyggnad samt bygger ett uterum på en stuga vid länsgränsen mellan Norrbotten och Västerbotten.

150730.jpg

2015-07-03

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar vår nyanställda snickare Linus Lindholm.

2015-07-03

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar vår nyanställda plattsättare och murare Simon Normark.

2015-07-03

Nordkust Bygg AB har nu anställt ytterligare en platschef för att tillmötesgå kunder och beställare. I och med detta förstärker vi vår organisation ytterligare inom projektstyrning. Vi hälsar vår nya platschef Olov Jacobsson välkommen till oss.

2015-06-30

Vi på Nordkust Bygg AB har färdigställt ytterligare en altan. Denna med rostfria rör och Svalsons höj- och sänkbara glassystem. Vi på Nordkust Bygg AB utför löpande byggprojekt som exempelvis altanbyggen, tak- och fönsterbyten och fasadrenoveringar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information.

150630.jpg150630-1.jpg

2015-06-29

Nordkust Bygg AB har investerat i två nya manskapsbodar.

150629.jpg

2015-06-19

Nu återstår endast några fina detaljer på denna 75 kvadratmeter stora altan. Vi på Nordkust Bygg AB utför löpande byggprojekt som exempelvis altanbyggen, tak- och fönsterbyten och fasadrenoveringar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information. Vi passar på att önska dig en riktigt trevlig midsommarhelg.

150618-altan.jpg

2015-06-18

Riksbyggen har valt Nordkust Bygg AB för ytterligare ett projekt. Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att genomföra diverse ombyggnationer av tak.

2015-06-17

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en ny beställare. Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att genomföra en ombyggnad i fastigheten där E/S Installation har sin verksamhet i Hedensbyn,
i Skellefteå.

150618-ES-Installation.jpg

2015-06-16

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en ny beställare, nämligen NP3 Fastigheter. Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att bygga om lokalen där Jysk i Skellefteå tidigare hade sin verksamhet.

150618-NP3.jpg

2015-06-11

Riksbyggen har beställt byte av yttertak på hyreshus i Ursviken, av oss på Nordkust Bygg AB.

2015-06-10

Vi välkomnar vår nyanställda snickare Joakim Lundqvist. Joakim har tidigare arbetat för en av de största byggfirmorna i Skellefteå. Joakim påbörjar sin tjänst hos oss på Nordkust Bygg AB efter sommaren.

2015-06-08

Vi på Nordkust Bygg AB genomför löpande olika byggprojekt, exempelvis fasadrenovering, fönster- och takbyte, med mera. På bilden här nedan bygger vi en altan på ca 75 kvadratmeter.

150604-altan.jpg

2015-06-05

Se dagens annons i Piteå Tidningen här!

2015-06-04

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare ett uppdrag åt Skebo. Vi kommer att genomföra nybyggnad av sju lägenhetsboenden i kvarteret Rödhaken, Skellefteå.

150604.jpg

2015-06-02

Nordkust Bygg AB har i samarbete med Sweco Umeå och Tegab Luleå fått ytterligare en ny beställare, Hemfosa Fastigheter. Vi kommer att genomföra ombyggnationer och utbyggnader av tre fastigheter i kvarteret Lärkan i centrala Skellefteå, vid Brinken. Hyresgäst är Guldstadens gymnasium.

2015-06-02

Se dagens annons i Norran här!

2015-05-28

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att genomföra diverse ombyggnationer hos Skellefteå Bil, bland annat ombyggnation av ett antal kundtoaletter.

131212-Skellefteaa-Bil-1.jpg

2015-05-27

Vi på Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en beställare, Scandic Sverige. De har beställt ombyggnad av 70 hotellrum samt alla korridorer i hotellet. Sedan tidigare ska Nordkust Bygg AB bygga om 111 badrum i hotellet åt fastighetsägaren Skellefteå Kraft.

150531.jpg

2015-04-22

Vår annons i Norran. Se den här!

150422-Nordkust-Bygg-i-Norran.jpg

2015-04-21

Vi hälsar vår nya medarbetare Joakim Asplund välkommen till oss på Nordkust Bygg AB. Joakim är van att jobba självständigt inom de flesta arbetsmoment. Joakim påbörjar sin tjänst i augusti.

2015-04-20

Platschef
Vi på Nordkust Bygg AB söker ytterligare en platschef. Vi söker dig som är kunnig, noggrann och social. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda projekt och tidigare har arbetat med byggstyrning. Välkommen att höra av dig till vår arbetschef Peder Lundberg: peder@nordkustbygg.se

Vi på Nordkust Bygg AB bygger nu en stark central stab för administration och byggstyrning, för att tillgodose beställares behov.  

2015-04-20

Hantverkare
Vi på Nordkust Bygg AB söker nu ytterligare yrkesfolk, hantverkare och snickare. Vi söker dig som är kunnig och noggrann samt är van att arbeta självständigt. Vi söker helt enkelt folk av det rätta virket. Välkommen att höra av dig till vår arbetschef Peder Lundberg: peder@nordkustbygg.se

2015-04-17

Vi kan glädjande berätta att vår förste anställda hantverkare, Tony Johansson, som har stor erfarenhet inom byggstyrning och är van att arbeta med stora projekt har fått ansvaret att förstärka organisationen och får titeln platschef.

2015-04-16

Nordkust Bygg AB utför just nu tilläggsisolering och byte av yttertak på en villa i Bergsviken. Vi utför löpande liknande byggprojekt som exempelvis fasadrenoveringar, ombyggnationer, fönsterbyten, med mera.

150413-2.jpg

2015-04-15

Delar av Scanias verkstad har byggts om till kontorsmiljö, med större entré och butik. Vilken skillnad!

150413-Scania.jpg

150413-Scania-1.jpg

2015-04-14

Skebo valde Nordkust Bygg AB för uppförande av ny byggnad på 250 kvadratmeter i Lövånger.

2015-04-13

Både Nordkust Bygg AB och Skellefteå AIK Hockey har Norrland som hemmaplan. Nu passar vi på att önska lycka till i SM-slutspelets finalmatcher.

140416-SAIK-2.jpg

2015-04-09

Vi hälsar vår nya medarbetare Anders Ceder välkommen till oss på Nordkust Bygg AB. Anders kommer att arbeta som projektledare och förstärker därmed vår organisation inom byggstyrning. Anders är utbildad byggnadsingenjör. Han har drivit en egen byggfirma och är därmed van att arbeta med allt från kalkyl, projektering och projektledning till färdigställande av uppdrag. Varmt välkommen Anders!

2015-03-26

​Riksbyggen valde Nordkust Bygg AB för utbyte av 252 ytterdörrar.

2015-03-23

Vi på Nordkust Bygg AB påbörjar löpande olika typer av byggprojekt, så som utbyggnader, renoveringar och isolering av tak. Vi söker nu nya medarbetare. Är du intresserad av att leverera toppkvalitet och arbeta hos oss på Nordkust Bygg AB hör du av dig till vår arbetschef Peder Lundberg, tel: 076-797 59 02, mail: peder@nordkustbygg.se eller till Ronnie Berggren, tel: 076-797 59 00, mail: ronnie@nordkustbygg.se.

2015-02-20

Vi hälsar vår nya medarbetare Simon Nyman välkommen till oss på Nordkust Bygg AB. Simon kommer att arbeta med inriktning mot betong och han är van att arbeta med stora projekt.

2015-01-07

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en beställare, Skellefteå Kraft. Nordkust Bygg AB kommer att bygga om 111 badrum åt Scandic Hotell i Skellefteå, som driver sin verksamhet i fastighet som ägs av Skellefteå Kraft.

2014-12-31

För oss på Nordkust Bygg AB känns det verkligen trevligt att få önska kunder, medarbetare och familjer ett Gott Nytt År. Nu är vi redo att bygga 2015.

2014-12-09

Se vår annons i Norran här!

 

2014-11-28

Vi på Nordkust Bygg AB sätter nu ytterligare en viktig grundsten till vår organisation. Vi har anställt Peder Lundberg som arbetschef. Peder har lång erfarenhet från byggbranschen. Under de senaste tre åren har Peder arbetat åt Consultec, där han har undervisat byggföretag i Sverige inom projekthantering, kalkylering och tidsplanering. Han har dessutom varit med och utvecklat nya Bidcon. Peder har under sin karriär även varit delägare i ett byggföretag. Vi hälsar Peder varmt välkommen till oss på Nordkust Bygg AB.

  

2014-10-24

Nu har Nordkust Bygg AB tagit emot ytterligare en leverans av containrar för återvinning samt ordning och reda ute på byggarbetsplatserna. Containrarna har storlekarna 3, 5, 24 och30 kubikmeter.

 

141024-2.jpg

141024-3.jpg

 

2014-10-23

Vi på Nordkust Bygg AB är stolta att få presentera Robert Lundmark, ytterligare en ny medarbetare. Vi hälsar Robert välkommen till vårt fina gäng. Robert kommer från ett välrenommerat företag som verkar i Skellefteå med omnejd. Robert har god erfarenhet av att jobba med alla typer av ombyggnationer samt nybyggnationer av hus och villor.

 

2014-10-17

Under vintern 2014 och våren 2015 kommer Nordkust Bygg AB att utveckla Sunnanå Strand med fem enplansvillor. Modernt boende i centrala Skellefteå skapas.

 

2014-10-02

Ytterligare ett specialsläp för effektiva leveranser mellan och till byggarbetsplatser. Dessutom ytterligare virkeshäckar för att hålla ordning och reda på byggen.

 141001-slaep-2.jpg

2014-09-17

Vi på Nordkust Bygg AB hälsar vår nya medarbetare Peter Dahlström välkommen till oss. Peters huvudinriktning kommer att bli kalkyl och inköp. Detta innebär att vi på Nordkust Bygg AB tar ytterligare ett strategiskt steg i vår utveckling med mål att ha kvalitet i samtliga led samt stort fokus på beställarens önskemål.

 

2014-08-27

Vi på Nordkust Bygg AB hälsar vår nya medarbetare Hans Brännström välkommen till oss. Hans förstärker vår organisation inom styrning och får titeln platschef. Hans har de senaste sju åren drivit egen byggfirma med ett antal anställda. Vi är stolta att få Hans, med sin breda kompetens, som medarbetare och vi kommer härmed stärka vår byggstyrning mot beställare och underentreprenörer.

  

2014-08-18

Trafikverket har gett Nordkust Bygg AB i uppdrag att montera bullerplank vid bostadsområden på ett antal platser mellan Byske och Kalix. Bullerplanket byggs av trä och glas i olika utföranden.

 

2014-08-13

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att utföra ombyggnation av Orkesterns förskola i Skellefteå.

Vi kommer att genomföra byten av golv och fönster samt diverse andra ombyggnationer. Förskolan Orkestern kommer även att få nya ytskick i sina lokaler. Beställare är Skellefteå Kommun.

 

2014-06-28

Klicka här för att se dagens annons i Norran.

  

2014-06-26

Nordkust Bygg AB är nu ett etablerat byggbolag med bas i Skellefteå. Vi är i en expansiv fas och söker nu projektchef och platschef. Se vår annons i Norran, klicka här!

  

2014-06-23

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att genomföra en ombyggnation av banklokal till rikstäckande Exchange, som ska etablera sig på Storgatan i Skellefteå.

 

2014-06-19

Rep och svets i Kiruna har gett Nordkust Bygg AB i uppdrag att genomföra en större och en

mindre grundläggning. Betongplattor ska gjutas till ny verkstad och ny kontorslokal.

 

2014-06-17

​Nordkust Bygg AB är tilldelade ombyggnation av Hedvigsgårdens äldreboende i Kåge. Ombyggnationen kommer att ske i befintlig verksamhet. Uppdragsgivare är Skebo.

 

2014-06-13

Vi på Nordkust Bygg AB är stolta över fortsatt samarbete med ombyggnader i Skellefteå Bils verksamhet. Nästa projekt är ombyggnader i befintlig verkstad.

 

2014-06-12

Nordkust Bygg AB har fått i uppdrag att genomföra en utbyggnad av simhallen i Bureå. Dessutom kommer vi att genomföra diverse invändig renovering samt ombyggnad i befintlig installation.

 

2014-06-11

Nordkust Bygg AB är i en expansiv fas. Vi söker nu en projektchef och platschef bygg. Vi ger dig möjlighet att arbeta i ett etablerat byggbolag. Vi söker dig som vill leverera toppkvalitet. Är du intresserad av en sådan framtid, hör av dig till vår operative chef Ronnie Berggren redan idag!

Ronnie@nordkustbygg.se

 

2014-05-24

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar vår nyanställda snickare David Gustavsson. David har tidigare arbetat hos ett etablerat byggbolag i Skellefteå.

 

2014-05-20

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar vår nyanställda snickare Sune Bergström. Sune har tidigare arbetat hos ett stort etablerat byggbolag i Skellefteå.

 

2014-05-19

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en beställare, nämligen Outotec i Skellefteå. Outotec är ledande inom teknik för bearbetning av mineraler och metaller. Nordkust Bygg AB kommer att gjuta en ny betongplatta för ett nytt fundament samt genomföra diverse ombyggnationer i befintliga lokaler.

 140519-Outotec-cistern.jpg

2014-05-13

Ett år har gått sedan de första anställda påbörjade det allra första byggprojektet hos oss på Nordkust Bygg AB. Under året som gått har vi genomfört flera olika sorters byggprojekt och Nordkust Bygg AB är nu ett etablerat byggbolag i Norrland. Nu blickar vi framåt emot ett expansivt 2014. Vi är i full gång och redo att bygga för ditt företag eller för dig som privatperson. Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

2014-05-04

Nu har Nordkust Bygg AB fått första leveransen av avfallscontainrar i fyra olika storlekar. Allt för att ha ordning och reda ute på arbetsplatserna.

140504.jpg

 

140504-skopor.jpg

 

2014-04-22

Grattis till SM-guldet Skellefteå AIK!

 

2014-04-16

Vi på Nordkust Bygg AB har Norrland som hemmaplan. Nu har vi guldhjälmen på och håller tummarna för Skellefteå AIK i SM-finalen.

 

140416-SAIK-2.jpg

 

2014-04-14

Vi välkomnar vår nyanställda snickare och kranförare Johan Malm. Johan har återvänt hem till Skellefteå efter att senast ha arbetat hos PEAB i Sundsvall.

 

2014-04-11

Vill du att vi bygger din framtid? Vi på Nordkust Bygg AB utför löpande byggprojekt som exempelvis fasadrenoveringar, ombyggnationer, tak- och fönsterbyten med mera. Välkommen att kontakta oss för mer inormation!

 

2014-04-07

Vi på Nordkust Bygg AB välkomnar vår nyanställda snickare Anton Åström. Anton har tidigare arbetat åt andra stora byggfirmor i Skellefteå.

 

2014-04-03

Nu lever vi till fullo upp till vår logo!

 140403-2-D.jpg

140403-2-D-i-kran.jpg

140407-D.jpg

2014-04-02

Nu lever vi upp till vår logo. En byggkran är på plats vid fastighet Oxen 1 i centrala Skellefteå.

 

140402-Kran.jpg

 

2014-03-31

Nordkust Bygg AB är nu anslutna till ID06. Därmed har all personal giltig legitimation att visa upp på byggarbetsplatsen. Läs mer om ID06 här!

 

2014-03-28

Nordkust Bygg AB har fått ytterligare en beställare, Tholun Gruppen! Nordkust Bygg AB kommer att byta yttertak på sekelskifteshus intill E4 i centrala Skellefteå.

 140328-3.jpg

 

2014-03-18

Vi välkomnar vår nyanställda ekonomichef Kerstin Fahlgren. Kerstin har tidigare arbetat som ekonomi ansvarig hos Kuusakoski i Skellefteå.

 

2014-03-07

Vi välkomnar vår nyanställda snickare Joel Strid. Joel är en etablerad snickare som vill utvecklas inom yrket och har nu valt att arbeta hos oss på Nordkust Bygg AB.

 

2014-02-24

Nordkust Bygg AB har fått en totalentreprenad på fasadbyte och tilläggsisolering på en yta av

1 000 kvadratmeter samt byte av 90 fönster och 44 dörrar på två hyreshus i Skellefteå.

Beställare är Riksbyggen och Skebo.

 

2014-02-11

Vi välkomnar vår nyanställda kalkylator Kenneth Stenlund. Kenneth har de senaste tio åren varit egenföretagare, Byggmix i Skellefteå.

 

2014-02-10 

Nordkust Bygg AB har fått förtroende att byta yttertak på fastighet Oxen 1 i centrala Skellefteå.

Uppdragsgivare är Nordvestor Förvaltning AB.

140210.jpg

 2014-02-03

Gjutning har nu genomförts hos Skellefteå Bil.

 

140203-Gjutning-1.jpg

 

2014-01-15

Det nybyggda bussgaraget åt Nordbergs Buss i Piteå byggs nu ut. Nordkust Bygg AB bygger till en del som ska användas som kontorslandskap. Kontorslandskapet ihop med delar av garaget är

ute för uthyrning.

 140115-Nordbergs-Buss.jpg

 

2013-12-31

Vi önskar alla ett riktigt Gott Nytt År och blickar nu fram emot ett spännande och händelserikt 2014.

 

2013-12-23

Vi på Nordkust Bygg AB önskar dig en riktigt god jul!

 131220-logo-med-gran.jpg

 

2013-12-21

Nu bygger vi upp lite skön julstämning.

 

131220-kran-med-gran.jpg

 

2013-12-16

Vår annons i Norran vecka 51. Se den här>>

  

2013-12-04

Vårt mål är att vara lite snabbare, lite smidigare och lite smartare. Idag levereras ännu en stripad Opel Vivaro till Nordkust Bygg AB. Detta för att vi ska ha med oss all nödvändig utrustning när vi är på plats hos dig som uppdragsgivare.

 131204-Vivaro.jpg

2013-12-02

Här står Staffan Lindström, Johannes Lundgren och Tobias Lindström på taket av ett sekelskifteshus i Piteå. Nordkust Bygg AB utför takbyte och utbyggnad av huset.

 Sekelskifteshus-tak-131202.jpg

 

2013-11-15 

Vi på Nordkust Bygg AB har investerat i säkerhet. Här är vårt nya skyddsnät som just nu används vid bygge av bussgarage åt Nordbergs Buss i Piteå.

 Skyddsnaet-Nordbergs-Buss-3.jpg

 

2013-11-11

Nordkust Bygg AB satsar på egen fasadställning, som används ofta vid både stora och små objekt. Här gör de anställda Jan-Ove Sundström och Johannes Lundgren tummen upp för ställningarna som är i lättvikt, aluminium.

 

Fasadstaellning-korr.jpg

2013-11-06 

Vi hälsar vår nyanställda platschef Anders Lundgren välkommen. Anders kommer från PEAB i Skellefteå och påbörjar sin tjänst på Nordkust Bygg AB 7/11-2013.

  

2013-10-28

Idag välkomnar vi vår nyanställda snickare från Skellefteå, Tobias Lundgren.

 

2013-10-08

Nordkust Bygg AB:s första reklampelare är färdigställd. Den finns i anslutning till byggnationen av bussgarage åt Nordbergs Buss i Piteå. Brännströms Mekaniska AB i Jävre har konstruerat denna skylt samt hjälper oss med diverse smidesarbeten.

Nyheter-201310082.jpg


Nyheter-20131008-1.jpg

2013-09-23

Nordkust Bygg AB söker erfaren kalkylator och platschef bygg. Vi ger dig möjlighet att arbeta i ett nytt byggbolag som driver projekt i Skellefteå och Piteå med omnejd. Vi söker dig som vill leverera toppkvalitet och vara med att bygga upp Nordkust Bygg AB.
Är du intresserad av en sådan framtid, hör av dig till oss idag!

Ronnie Berggren: ronnie@nordkustbygg.se

2013-09-13

Idag har Nordkust Bygg AB fått förtroende att uppföra ett bussgarage med 11 portar åt anrika Nordbergs Buss i Piteå. Läs mer information under rubriken Projekt.

2013-09-10
Vår annons i Norran och Piteåtidningen vecka 37
Se den här>>

2013-08-12
Invigning av kontorslokalen på Risbergsgatan i Skellefteå. Invigs av de två första anställda på Nordkust Bygg, Tony Johansson och Marcus Gustavsson.

20130812_145923.jpg

2013-08-09
Våra transportbilar är nu stripade och klara; Volkswagen Amarok och Opel Vivaro. Våra Opel Vivaro bilar har extra rymliga skåp fyllda med utrustning för att ha all nödvändig utrustning med oss på plats hos dig som uppdragsgivare.

2013-06-26
Vår annons i Norran. Se den här>>

2013-05-13
Nordkust Bygg startar. Vi tänker ta upp kampen med de etablerade byggbolagen i Norrland. Målet är att vi ska vara lite snabbare, lite smidigare och lite smartare. Välkommen att kontakta oss vid funderingar!

BI_Medlemsforetag_150px-logo.png
 

©Copyright 2018 Nordkust Bygg AB  

 
Nedre bakgrund