Övre bakgrund

 


Logo-till-webb-ny.png

Företaget Nyheter Projekt Våra tjänster Personal Om oss Kontakta oss

Om oss

Nordkust Bygg AB är ett etablerat byggbolag som verkar i Norrland och längs Norrlandskusten ända ner till Mälardalen. Huvudkontoret ligger i Skellefteå. Vi bygger allt från industrihus, affärslokaler och bostäder till att utföra servicejobb för privatpersoner. Våra uppdragsgivare är företag, offentlig sektor, föreningar och privatpersoner.

Nordkust Bygg AB:s bidrag till marknaden är engagemang, smidighet och kundsupport. Resultatet är väl genomförda projekt, kvalitet i samtliga led samt stort fokus på beställarens önskemål. I botten finns ett modernt synsätt på företagande och stark lokal förankring. För oss är kvalitet viktigt och det är därför vi har handplockat våra anställda. Ronnie Berggren, operativ ägare och Peder Lundberg, VD är oerhört stolta och nöjda över att ha rekryterat en mycket kompetent personalstyrka både på administrationen och ute på fältet, med stor och lång erfarenhet av alla typer av byggprojekt, stora som små.

Nordkust Bygg AB:s grundare har genom åren beställt entreprenader och byggnadsarbeten i sina egna projekt, men upplevt att mycket bör kunna göras bättre. Med sin erfarenhet från starkt konkurrensutsatta branscher i ryggen beslutade de sig för att bilda ett eget byggbolag - Nordkust Bygg AB. Företaget är ett partnerskap mellan Ulf Lundberg-Företagen AB, ett familjeägt invest- mentbolag, samt Vargtornet AB som ingår i en av Sveriges största företagsgrupper. Den viktigaste
uppgiften har den tredje partnern, Ronnie Berggren, som är operativ ägare med lång erfarenhet av stora byggprojekt.

Nordkust Bygg AB köpte Lövångerstugor AB 1 september 2017. I och med förvärvet blir Norkust Bygg och Lövångerstugor en komplett leverantör av prefabricerade väggar i inomhusmiljö.

 

Nordkust Bygg AB:s ledning 

Operativ ägare, Ronnie Berggren

Styrelsens ordförande, Tobias Lundberg

Styrelseledamot, Carl Douglas

Styrelseledamot, Linus Lundberg

BI_Medlemsforetag_150px-logo.png
 

©Copyright 2018 Nordkust Bygg AB  

 
Nedre bakgrund