Övre bakgrund

 


Logo-till-webb-ny.png

Företaget Nyheter Projekt Våra tjänster Personal Om oss Kontakta oss

Våra tjänster

Nordkust Bygg AB:s bidrag till marknaden är engagemang, smidighet och kundsupport. Resultatet är väl genomförda projekt, kvalitet i samtliga led samt stort fokus på dina önskemål. Vi utför projekt i Norrland, längs Norrlandskusten ända ner till Mälardalen. Här nedan kan du läsa om de tjänster vi erbjuder.

Industrihus och lagerlokaler

Nordkust Bygg AB bygger industrihus och lagerlokaler i stål, betong och träkonstruktioner. Tack vare våra samarbetspartner kan vi erbjuda allt från små lokaler till hallar i stora dimensioner.

Affärslokaler

Med kvalitet i alla led och med dina önskemål som kund bygger Nordkust Bygg AB både offentliga lokaler och affärslokaler.

Monteringsfärdigt trähus

Tack vare ett samarbete kan vi nu erbjuda monteringsfärdiga stugor, familjehus, flerbostadshus, studentbostäder, hotell och höghus. Blockelement och blocktillverkning färdigställs i inomhusmiljö för att korta byggtider på plats och därmed minimera negativ yttre påverkan. Vi är redo att bygga för dig året runt.

Modulbyggen

Via samarbetspartners kan vi skräddarsy moderna miljöeffektiva projekt och lösningar för modulbyggen. Tack vare färdigställning av moduler i inomhusmiljö kortas byggtiden på plats och negativ yttre påverkan minimeras. Exempel på modulbyggen är studentlägenheter, studentrum, flerbostadshus, lägenheter, hotell, etc.

Servicejobb för företag

Nordkust Bygg AB utför både stora och små serviceuppdrag åt företag.

Servicejobb för föreningar

Nordkust Bygg AB utför kontinuerligt olika projekt åt föreningar. Det är allt från nybygge av exempelvis förråd till fönster-, dörr- och takbyten i befintliga lokaler.

Servicejobb för privatpersoner

För dig som privatperson utför vi ombyggnad, tillbyggnad och renovering i både stora och små dimensioner. Vi utför även löpande fönsterbyten, fasadrenovering, altanbyggen, takbyten, mm.

Inspiration

För inspiration och referensobjekt kan du se våra pågående projekt genom att klicka här och se våra avslutade projekt genom att klicka här!

Kontakt

För mer information om våra tjänster är du välkommen att höra av dig redan idag:

Peder Lundberg, VD, peder.lundberg@nordkustbygg.se

Ronnie Berggren, operativ ägare, ronnie.berggren@nordkustbygg.se

Kerstin Fahlgren,  ekonomichef, kerstin.fahlgren@nordkustbygg.se

BI_Medlemsforetag_150px-logo.png
 

©Copyright 2018 Nordkust Bygg AB  

 
Nedre bakgrund