Vi söker duktiga snickare och betongarbetare

Nordkust Bygg expanderar och investerar nu på bred front tillsammans med våra andra företag för att bygga upp en trygg arbetsplats med en långsiktig plan. Vi på Nordkust har en stark framtidstro både på oss som företag och Skellefteå som stad, med planer att expandera på andra orter också. Nordkust är ett medelstort företag och vår filosofi är inte att bli störst, utan att alla kunder nya som återkommande är nöjda med bemötande, utförande och framförallt kvalitén på projekten som vi har som signum inom företaget då vi tar på oss ett byggprojekt.


Nu söker vi fler duktiga medarbetare som är snickare och betongarbetare, och ser gärna att du har erfarenhet inom branschen.

Vi söker dig som är och har:

  • Engagerad och har en vilja att utvecklas

  • Har ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter

  • En lagspelare men som även kan arbeta självständigt

Kvalifikationer:

  • B-körkort är ett krav

  • Svensktalande

Vill du bli en del av vårt byggteam? Tveka inte att höra dig.

Ring eller skicka in din ansökan till oss.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anders Ceder Tel 076-797 59 03 Välkommen med din ansökan senast 2021-05-30

NORDKUST BYGG AB

Servicegatan 9, 931 76 Skellefteå

Tel: 0910-121 22
E-post: info@nordkustbygg.se
Org. nr: 556924-0426

NORDKUST BYGG Vi erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och utveckling. Målet är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vårt fokus ligger på större och mer utmanande projekt där våra konkurrensfördelar gör störst skillnad.

POVEL PROJEKTLEDNINGSSYSTEM
Nordkust Bygg AB är diplomerade enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

MEDLEM I BYGGFÖRETAGEN
Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.

Kontakta oss