Vi söker Kalkylator/Inköpare

Nordkust Bygg expanderar och investerar nu på bred front tillsammans med våra andra företag för att bygga upp en trygg arbetsplats med en långsiktig plan. Vi på Nordkust har en stark framtidstro både på oss som företag och Skellefteå som stad, med planer att expandera på andra orter också. Nordkust är ett medelstort företag och vår filosofi är inte att bli störst, utan att alla kunder nya som återkommande är nöjda med bemötande, utförande och framförallt kvalitén på projekten som vi har som signum inom företaget då vi tar på oss ett byggprojekt.


Vi söker Kalkylator/Inköpare

Många nya spännande projekt dyker upp ute på marknaden och de vill vi ju vinna såklart. Av den anledningen söker vi dig som gillar att räkna och har god erfarenhet av byggteknik samt vill utmana traditionella arbetsmetoder. Kalkylator är en viktig roll, då du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet.

Vi söker dig som

  • Har förmågan att arbeta självständigt och mot tydliga deadlines.

  • Klarar av att överblicka helheten men inte glömmer detaljerna.

  • Ser möjligheter och finner lösningar samt förstår effekter av olika metodval.

  • Har förmågan att utveckla och behålla goda relationer både internt och externt

Kvalifikationer

  • Kvalificerad erfarenhet av anbudsarbete från husproduktion är meriterande alternativt så arbetar du idag inom byggnadsbranschen med flerårig erfarenhet.

  • Byggteknisk utbildning med erfarenhet av byggproduktion.

  • Behärskar såväl traditionella kalkylmetoder så som olika IT-verktyg och system.

  • Goda datakunskaper inom projektplanering, ekonomiprogram

  • Utbildad inom entreprenadjuridik, Bas U eller Bas P, Hus AMA och BBR

  • B-körkort är ett krav

Ring eller skicka in din ansökan till oss Vid frågor är du välkommen att kontakta: Anders Ceder Tel 076-797 59 03

NORDKUST BYGG AB

Servicegatan 9, 931 76 Skellefteå

Tel: 0910-121 22
E-post: info@nordkustbygg.se
Org. nr: 556924-0426

NORDKUST BYGG Vi erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och utveckling. Målet är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vårt fokus ligger på större och mer utmanande projekt där våra konkurrensfördelar gör störst skillnad.

POVEL PROJEKTLEDNINGSSYSTEM
Nordkust Bygg AB är diplomerade enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

MEDLEM I BYGGFÖRETAGEN
Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.

Kontakta oss