Lövångerstugor gör byggelement för färdiga hus

Med utgångspunkt från varje enskild kunds ritningar ser vi till att komponenter till tak, väggar och/eller golv levereras enligt överenskommelse.

Färdigställningsgraden varierar beroende på dina önskemål. Vi kan även leverera komponenter med färdigmålat ytskikt. I princip kan vi leverera i hela Sverige, men vanligtvis sträcker sig vårt marknadsområde från Norrland ner till Mälardalen.

Läs mer om Lövångerstugor här!Nordkust Bygg AB är ett etablerat byggföretag med huvudkontor i Skellefteå. Vi genomför byggprojekt och entreprenad för företag och privatpersoner längs Norrlandskusten och ända ner till Mälardalen.


Kontakta oss med ditt byggprojekt

NORDKUST BYGG AB

Servicegatan 9, 931 76 Skellefteå

Tel: 0910-121 22
E-post: info@nordkustbygg.se
Org. nr: 556924-0426

NORDKUST BYGG Vi erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och utveckling. Målet är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vårt fokus ligger på större och mer utmanande projekt där våra konkurrensfördelar gör störst skillnad.

POVEL PROJEKTLEDNINGSSYSTEM
Nordkust Bygg AB är diplomerade enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

MEDLEM I BYGGFÖRETAGEN
Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.

Kontakta oss